Badkamer accessoires: de finishing touch

Dat een badkamer bij voorkeur wel een beetje stijlvol mag zijn – u weet maar nooit wie er plots in verzeild kan geraken – staat buiten kijf. Maar beseft u ook goed dat het net de accessoires zijn die uw badkamer die onontbeerlijke finishing touch geven? Waarschijnlijk wel, anders zou u deze tekst nu niet zitten lezen. Maar ter zake: hieronder leest u wat meer advies, en op deze pagina vindt u links naar firma’s en aanbieders van dergelijke accessoires. U zal ze nodig hebben, want uzelf wat degelijk informeren – rondneuzen op het net is een must – zal broodnodig blijken te zijn.

Spiegels, badkamerkastjes, rekjes, kranen, handdoekhouders, stoeltjes of matjes: ze bestaan in alle maten, soorten en gewichten. In de betere speciaalzaak vindt u ze tegenwoordig voor géén geld, maar als het al wat exclusiever of stijlvoller mag zijn, wendt u zich het best tot een specialist. Daar vindt u ook de betere merken. Akkoord, u betaalt er een cent meer voor, maar de afwerking is veelal verfijnder en het assortiment breder. Zeker voor kranen staat ‘goedkoop’ vaak gelijk aan ‘korte termijn’. Daarom is de kunst bij badkamer accessoires net de perfecte prijs-kwaliteit te vinden.

ArenasCollection biedt tal van accessoires aan voor de badkamer. Je kan er online Leuke krukjes en trendy toilettassen voor in de badkamer bestellen, daarnaast hebben ze een reeks leuke badkamer handdoeken en voor je linnen hebben ze prachtige linnenmanden.

linnenmandenbadkamer handdoekentoilettassen

Wil je liever milieuvriendelijke producten voor in je badkamer dan zijn er voor een aantal badkamer accessoires ecologische alternatieven. Kudzu.be biedt een heel aantal ecologische badkamer accessoires, deze producten zoals een zeepschaal, tandenborstelhouder en zeeppomp zijn biologisch afbreekbaar dit wil zeggen dat eens het versleten is u het gewoon op de composthoop kunt gooien. De verschillende producten zijn in meerdere kleuren te verkrijgen.

zeepschaal blauwtandenborstelhouder blauwzeeppomp blauw
Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties