Klassieke badkamers

U zoekt klassieke badkamers? Dan doet u er goed aan om op deze site een kijkje te nemen, en even onderstaande tips en eigenschappen van typische klassieke badkamers te lezen. ‘Klassiek’ staat natuurlijk niet synoniem voor ‘ouderwets’, zo ver was u al. Een hedendaags klassieke badkamer is eerder tijdloos en duurzaam. Maar het hangt er natuurlijk van af wat u onder ‘klassiek’ verstaat. Een eerste subcategorie is de traditionele badkamer. Die kan u zelfs helemaal zélf samenstellen, bij verschillende sanitaire of interieurfirma’s. De traditionele badkamer is namelijk een leuke mengelmoes van stijlen: rustiek, gotisch en jaren ’60 retro.

Een ander type is de klassieke landelijke badkamer, oftewel badkamer in cottage stijl. Het gebruik van hout is hier belangrijk, evenals gordijnen en een losstaande badkuip. Een badkamer in art deco stijl is ook klassiek, maar doet het eerder met donkere tegels, donker hout en robuuste stijlen. En dan zijn er nog veel meer stijlen en types van klassieke badkamers. We raden u aan om online en in interieurmagazines zoveel mogelijk voorbeelden van klassieke badkamers te zoeken. Meestal zal u dan makkelijk een beeld kunnen vormen door wat elementen uit verschillende designs met elkaar te mengen. Zo bekomt u een klassieke badkamer, maar die perfect úw stijl weergeeft.

Voorbeelden van klassieke badkamers

klassieke badkamer 1klassieke badkamer 2klassieke badkamer 3

Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties