Antieke stoelen: koop ze niet zomaar

antieke stoelenAntiek is in. Terwijl sommige mensen moderne en minimalistische stijlen nastreven, gaan anderen vooral op zoek naar meubelen met een verleden. Antieke stoelen zijn vaak heel gegeerde objecten. Ook tafels, kasten of antieke kroonluchters zijn populair. Koop antieke stoelen en andere oude meubelen echter niet zomaar. Ze worden immers wel vaker ‘antiek’ genoemd, terwijl ze dat helemaal niet zijn. Laat u niet vangen en denk aan de voorwaarden van antiek:

Het beste dat u kunt doen bij het aankopen van antieke stoelen, is een specialist onder de arm nemen. Deze persoon zal u kunnen informeren over de achtergrond van het meubel en kan u helpen bij het inschatten van de waarde. Zo bent u er zeker van dat u geen kat in een zak koopt. Stel ook de nodige vragen omtrent onderhoud en bewaring, want antieke meubelen kunt u tenslotte ook beschouwen als een belegging.

Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties