Rieten stoelen: legendarische duurzaamheid

rieten stoelenNet als rotan, zit riet als materiaal voor stoelen helemaal in de lift. En da’s volledig terecht, want rieten zitmeubelen zijn heuse investeringen. We spreken niet enkel over de tuin: ook voor uw binnenhuis inrichting zijn rieten stoelen uitstekende keuzes. We zetten hun voordelen even op een rijtje. De duurzaamheid van de stoelen is intussen al legendarisch. Maar hoe dat precies komt, is een ander belangrijk voordeel. Rieten stoelen zijn namelijk verrassend sterk. Doordat (kwalitatieve) rieten zitmeubelen goed geweven zijn, kunnen ze tegen een stootje. Daarom blijven ze natuurlijk zo populair in de tuin, want ze ondergaan moeiteloos alle weersomstandigheden.

Een ander groot voordeel is het gewicht. Als u zich een set rieten stoelen aanschaft, kan u ze afwisselend gebruiken voor in de tuin, op het terras, in de veranda of in de woonkamer. De stoelen verplaatsen kost u geen moeite. En ten slotte: ook binnenskamers is riet helemaal in de mode. Zeker bij houten interieurs past deze stof perfect. Steeds meer mensen vinden de weg naar riet in hun interieur: rieten manden, rieten decoratie artikelen, rieten koffers… Zelfs rieten tafels ziet u in tuinen meer en meer verschijnen. Kortom: riet is een uitstekende langetermijnkeuze!

Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties