Rotan stoelen: slimme keuze

rotan stoelenDe tijd dan rotan stoelen enkel gebruikt werden voor in de tuin of op het terras, ligt intussen gelukkig al lang achter ons. Van woonkamers tot slaapkamers: rotan zitmeubelen passen bij nagenoeg elke kamer, en bij (bijna) elk interieurtype. Rotan is nooit echt wég geweest, maar is toch meer dan ooit modieus. Als u overweegt om voor rotan te gaan, zal u meestal volledige rotan interieurs aantreffen (tafels, bedden enz.) Vaak kunt u een koopje doen als u volledige interieursets bestelt. Rotan zit tegenwoordig zo erg in de lift dat u ze voor een schappelijke prijs kan vinden, in de fraaiste ontwerpen. U kan daarbij kiezen tussen de klassieke meubelketens, maar ook voor de iets exclusievere ontwerpen zit u tegenwoordig met rotan goed.

Rotan komt van de rotanplant, een lange en sierlijke slingerplant. Net zoals de stoelen zelf: als u de sierlijke toer wil opgaan, zijn rotan stoelen perfect. Een vaak onderschat aspect van rotan is de duurzaamheid. Daarom is rotan een erg slimme keuze: hoewel rotan stoelen niet zo goedkoop zijn, is de prijs-kwaliteit ongeëvenaard. Ze gaan niet alleen erg lang mee, maar u kan ze ook de éne keer voor de woonkamer gebruiken, een andere keer als tuinmeubelen enzovoort. Kortom: met rotan stoelen kan u nooit missen.

Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties