Kinderkamer behangen met aaibaar kinderbehang

kinderkamer behangenGenoeg van kleine vette vingertjes op het behangpapier? Uitgekeken op beertjes en prinsesjes? Tijd om de kinderkamer te behangen!

Het kiezen van mooi kinderbehang is geen gemakkelijke opdracht. Als ouder wilt u een aangename en rustgevende sfeer scheppen in de slaapkamer van uw kind. Gelukkig hoeven we tegenwoordig niet meer te kiezen tussen roze of blauw, voetballers of poesjes. Vandaag is er een nieuwe speler op de markt van het kinderbehang die eindelijk komaf maakt met alle gangbare clichés.

Onszelf behangpapier staat voor vernieuwing, individualiteit en levendige dessins. Wat hen zo leuk maakt? Aaibaar kinderbehang! Het klinkt vreemd en onnatuurlijk, maar voor kinderen gaat er een hele nieuwe wereld open wanneer ze de schaapjes op het behang ook echt kunnen voelen. Onszelf ontwikkelde een reeks trendy behangpapier met verschillende tastbare structuren in het dessin verwerkt, en het allerleukste voor mama is dat het behangpapier afwasbaar is!

De designers van Onszelf ontwikkelden een babycollectie met dessins die variëren van stoer tot lief. Zo is er een poster met een speelse puppy, perfect te combineren met een ruitendessin. Een ander behangpapier heeft grote paddenstoelen, of schaapjes zo zacht dat u er niet van af zult kunnen blijven.

De ‘Stoere’  en de ‘Wow’ collecties bestaan uit dessins met sterke kleuren. Een lust voor het oog voor stoere kerels en meiden in wording! Geen beertjes of liefelijk bloemetjesbehang. Voor de jongens zijn er thema’s als camouflage of wereldreizen en voor de meisjes is er stoer behangpapier met roze en turkoois tinten.

Je kinderkamer behangen met behangpapier van Onszelf? Kijk op http://www.onszelf.com/.