Magneetverf: maakt je muur magnetisch

magneetverfMagneetverf is eenverf die al een tijdje op de markt is en meer en meer populariteit krijgt bij bijvoorbeeld de inrichting van kinderkamers. Magnetische verf zorgt ervoor dat een muur magneetjes aantrekt, daardoor kunnen er foto’s, posters, kaartjes en brieven direct aan de muur opgehangen worden. Vooral kinderen vinden het zeer leuk om zaken op te hangen in hun kamer.

Hoe werkt magneetverf

Magneetverf is vergelijkbaar met normale verf, maar er zitten in de verf zeer fijne niet roestende ijzerdeeltjes verwerkt, waardoor je er magneten kunt op kleven. Magneet verf kun je gewoon overschilderen waardoor je muur er net als elke andere muur uitziet, maar hij is magnetisch!

Magneetverf kleuren

Je vindt magneetverf in niet heel veel kleuren, maar het is dan ook de bedoeling dat je de laag magneetverf verder afwerkt met gewone muurverf. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een stuk van je muur met magnetische verf schilderen en dan schilder je gans je muur in het kleur dat je wil. Je hebt dan een magnetisch bord op je muur.

Let op, de prijs van magneetverf is wel wat hoger dan de prijs van normale verf, wees er dus zuinig mee! Je betaalt al gauw 40€/liter.

Zelf schrijven voor interieur-gids.be?
Over de auteur

David is naast auteur van deze blog, de eigenaar van Crul Media. Hij heeft een grote interesse in alles over wonen en is daarnaast gepassioneerd door seo, webdesign en webdevelopment.

Vond je dit een goeie post of heb je nog vragen? Plaats een reactie en geef je eigen mening over het onderwerp.

Reacties

reacties