Trendy behangpapier: behang met stijl

Trendy behangBehangpapier is nog steeds erg in. De mogelijkheden worden ook steeds diverser en wie even zoekt, botst al snel op allerlei soorten trendy behang. Maar wat is dat nu eigenlijk, trendy behangpapier? Op die vraag zijn evenveel antwoorden als er soorten behangpapier zijn. Want over smaken en kleuren discussieer men niet, toch? Laat ons toch eens kijken wat de populaire keuzes zijn.

Een stijl van behangpapier die heel erg “in” is, is zonder twijfel de retrostijl. Huivert u bij de gedachte aan oubollige bloemetjes en plantenmotieven? Nochtans grijpen steeds meer mensen er naar terug. Natuurlijk gaat het om uitvoeringen die een pak meer trendy zijn dan 40 jaar geleden, maar toch roepen ze ook een zekere nostalgie op. Een andere trend is het gebruiken van “aaibaar behangpapier”. Dit is trendy behangpapier dat zacht aanvoelt. Vooral in kinderkamers is dit soort behang ook erg populair. Nog andere trendy stijlen zijn de moderne, minimalistische stijl die soms wordt afgewerkt met originele muurstickers.

Wat u ook kiest, het belangrijkste is dat u behangpapier gebruikt dat past bij uw eigen stijl en het totaalconcept van uw interieur. Win desnoods wat kleuradvies in, want u zult er tenslotte toch een hele tijd op moeten kijken, niet?