U zoekt een verfwinkel? Kies niet zomaar.

Gaat u binnenkort muur verven of andere schilderwerken uitvoeren? Begin er niet onvoorbereid aan. Er zijn namelijk een hele reeks vragen waar u eerst een antwoord op moet zien te vinden.  Welke kleuren zal u gebruiken? Op welke ondergrond gaat u verven en welk verftype heeft u daarvoor nodig? Welke grondlaag heeft u nodig om tot een perfect eindresultaat te komen? Het zijn allemaal vragen waarmee men u kan helpen in een goede verfwinkel.

VerfwinkelAls u kiest voor een bepaalde verfwinkel, zorg er dan ook voor dat ze u kunnen adviseren over al deze aspecten. Zo bent u zeker dat u aan de slag gaat met de juiste verf en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Niet enkel het type is bepalend voor het resultaat, ook de merken verschillen vaak erg van elkaar wat kwaliteit betreft. Een degelijke verfwinkel zal u bijstaan met het nodige advies.

Sommige verfwinkels kunnen u ook adviseren over de combinatie van kleuren. Aan de hand van een doorlichting van de te verven ruimte kunnen zij een gedetailleerd kleuradvies samenstellen. Er wordt niet enkel rekening gehouden met uw persoonlijke smaak, maar ook het interieur van de ruimte, de lichtinval, het doel van de ruimte en een pak andere criteria worden in acht genomen. Zo bent u zeker van een uitgebalanceerd en harmonieus totaalconcept.